Wedding planner

Weddingplanner

Weddingplanner


Bloom Wedding verzekert je van de dag van je dromen om altijd te herinneren. Alle voorbereiding wordt speciaal voor jullie uit handen genomen voor optimaal huwelijksplezier.

Plan mijn wedding
Styling Concepts

Styling

Styling


Een bruiloft die tot in de puntjes klopt, is er een om nog lang over na te praten. Bloom Wedding weet door jarenlange ervaring precies hoe een huwelijk in stijl georganiseerd kan worden.

Bekijk styling
Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester


Zelf jullie bruiloft organiseren, maar er van verzekerd zijn dat de trouwdag zonder haperingen verloopt: dan is Bloom Wedding jullie professionele ceremoniemeester.

Meer informatie

Just married

Sugarlips Cakes in the picture

Tammy en Luc, eigenaars van de cake boutique Sugarlips Cakes in Utrecht wilde graag een gestylde business shoot waar de prachtige taarten en zij zelf centraal staan.

Meer bruiloften

Shirley Pisano

Gediplomeerd weddingplanner

“Sinds 2009 organiseer en coördineer ik als Senior Weddingplanner exclusieve bruiloften in Nederland, Europa, tropische oorden en minder tropische oorden door de hele wereld. Bruiden die ik al heb geholpen, omschreven mij als een enthousiast en betrokken persoon die altijd bereikbaar is. Ik organiseer bruiloften die prikkelen en een totaalpakket bieden. Stijlvolle en moderne huwelijken waarbij de liefde centraal staat voor jullie en alle gasten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd door mij.”


We hebben bij het kennismakingsgesprek zelfs pizza besteld en Shirley bleef gezellig eten. Het voelde zo goed dat we niet verder hebben gekeken naar een andere weddingplanner.
Huwelijk De Viersprong