Wedding planner

Weddingplanner

Weddingplanner


Bloom Wedding verzekert je van de dag van je dromen om altijd te herinneren. Alle voorbereiding wordt speciaal voor jullie uit handen genomen voor optimaal huwelijksplezier.

Plan mijn wedding
Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester


Zelf jullie bruiloft organiseren, maar er van verzekerd zijn dat de trouwdag zonder haperingen verloopt: dan is Bloom Wedding jullie professionele ceremoniemeester.

Meer informatie
Styling Concepts

Styling

Styling


Een bruiloft die tot in de puntjes klopt, is er een om nog lang over na te praten. Bloom Wedding weet door jarenlange ervaring precies hoe een huwelijk in stijl georganiseerd kan worden.

Bekijk styling

Just married

Hippe Confettibar op je bruiloft bij Paviljoen Puur Diemen

Frisse lente shoot met een hippe confettibar in vrolijke pastels. Laat je inspireren door de trendkleuren van het aankomende seizoen en heerlijke zoete lekkernijen.

Meer bruiloften
Hippe Confettibar op je bruiloft bij Paviljoen Puur Diemen

Shirley Pisano

Gediplomeerd weddingplanner

“Sinds 2009 organiseer en coördineer ik als Senior Weddingplanner exclusieve bruiloften in Nederland, Europa, tropische oorden en minder tropische oorden door de hele wereld. Bruiden die ik al heb geholpen, omschreven mij als een enthousiast en betrokken persoon die altijd bereikbaar is. Ik organiseer bruiloften die prikkelen en een totaalpakket bieden. Stijlvolle en moderne huwelijken waarbij de liefde centraal staat voor jullie en alle gasten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd door mij.”


Gasten en leveranciers waren en zijn zeer te spreken over haar. En wij? Een en al lof! We hebben zo’n gave dag gehad. Een trouwdag om inderdaad nooit te vergeten!
Huwelijk Boerderij Mereveld van Ilse & Maarten