Bloom laat al je dromen
en wensen in vervulling gaan...

Ja, vertel me meer

Weddingplanner


Bloom Wedding & Events is een initiatief van gediplomeerd weddingplanner en styliste Shirley Pisano.

Sinds 2009 organiseert en coördineert Bloom Wedding & Events exclusieve bruiloften in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Ruime ervaring, een frisse kijk, passie en doortastendheid vormen de basis van Bloom Wedding & Events. En de visie van Shirley is duidelijk. “Ik houd van stijlvolle, hippe, romantische bruiloften waarbij de liefde altijd centraal staat en waar ruimte is voor creativiteit, verrassingselementen en een prachtig afgestemde styling.”

Enthousiaste weddingplanners

Bloom Wedding & Events wordt door haar bruidsparen omschreven als een bureau waar vol enthousiasme en passie gewerkt wordt met liefde voor het vak. Daarnaast geven de inmiddels gelukkig getrouwde stellen aan dat weddingplanner Shirley altijd bereikbaar is. Haar persoonlijke benadering, creativiteit en betrokkenheid wordt als heel prettig ervaren.

Gediplomeerd weddingplanner

Eigenaresse Shirley is winnares van Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2013 voor de ’99 meest originele en creatieve bruiloft blogs ter wereld’ en haar publicaties van zelf georganiseerde huwelijken en inspirational wedding shoots worden wereldwijd regelmatig gepubliceerd op sites zoals Style me Pretty, B.Loved, Green Wedding Shoes en Hochzeitsguide. In 2015 en 2016/2017 werd Bloom Wedding tijdens de Dutch Wedding Awards verkozen tot beste Weddingplanner van Nederland en kreeg eveneens een nominatie voor beste  Wedding stylist!

Beste weddingplanner van Nederland in 2015, 2016/2017

In december 2015 werd Bloom Wedding & Events in Studio21 te Hilversum uitgeroepen tot beste weddingplanner van Nederland! Ook voor de titel weddingstylist ontvingen wij een eervolle vermelding. In 2016/2017 mochten wij de titel beste weddingplanner van Nederland prolongeren en werden we zelfs genomineerd in de categorie beste weddingstylist.

De vakjury van 2016/2017 omschreef Bloom Wedding & Events als volgt:

“Dit is overduidelijk een heel professioneel bedrijf. Bloom Wedding & Events heeft er bewust voor gekozen zich aan de bovenkant van de bruidsmarkt te profileren. Dit doet ze echter zonder arrogant over te komen c.q. onbereikbaar te zijn. Het bedrijf ademt passie, professionaliteit en ondernemerschap uit. Met de vele blogs en het geven van workshops over het vak, kan Bloom Wedding & Events gezien worden als een voorbeeld voor het weddingplanner vak.”

Een prestigieuze titel waar we enorm trots op zijn!

Over Shirley

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde en samen hebben we twee kinderen. Ik kan enorm genieten van spontane etentjes met vrienden, een goed glas wijn, shoppen voor de mooiste jurkjes, tassen en high heels maar ben echt verslaafd aan cappuccino. Ik ga het liefst op vakantie naar een zonnige bestemming alhoewel wintersport ook nog steeds op mijn lijstje staat. Voor mijn werk mag ik regelmatig op reis en ontdek zo de allermooiste en verborgen pareltjes. Hoe gaaf is dat!

Nadat ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest als juridisch secretaresse en office manager, besloot ik in 2009 het roer om te gooien en een grotere uitdaging aan te gaan. Met de organisatie van bruiloften komen mijn skills als planner enorm van pas maar heb ik ook op creatief vlak helemaal mijn draai gevonden.

Ik vind het geweldig om voor bruidsparen iets unieks neer te zetten. Om samen te brainstormen over de bruiloft en uiteindelijk iets onvergetelijks neer te zetten. Iedere bruiloft die ik mag organiseren en stylen is bijzonder en persoonlijk. Ik heb altijd nauw contact met mijn bruidsparen en vind het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is. Alles moet gezegd kunnen worden want alleen dan kan ik jullie het beste helpen.