Verwen jezelf met een
wedding box van Bridal Lxry Boxes

Ja, vertel me meer

Bridal Lxry Boxes


Jouw sprookjesachtige bruiloft in een pittoresk Frans dorpje met de zonsondergang op de achtergrond is tot in de puntjes geregeld. Een unieke bruiloft, speciaal voor jullie. Daar hoort een luxe, stijlvolle voorbereiding bij. Geheel passend bij de rest van jouw grote dag. Met de wedding boxen en luxe producten van bridal lxry boxes verwen jij jezelf op jouw grote dag.

Een bridal box

Een bridal luxury box koop je voor jezelf of om jouw bruidsmeisjes of getuige in het zonnetje te zetten. Iedere box is gevuld met zorgvuldig gekozen producten die de mooiste dag van jouw leven nog prachtiger maken. Veel exclusieve producten zijn met handgemaakt. Bewaar alle herinneringen van de grote dag in de keepsake bridal lxry box om op een regenachtige zondag deze bijzondere dag nog eens te herbeleven.

Klaarmaken met de wedding box

Geheel in stijl van jouw romantische bruiloft laat jij je haar en make-up doen in je kanten robe en je zachte slippers. Je bruidsmeisjes zijn verwend met de Bridesmaid floral dreams box en matchen met hun kimono. De foto’s zullen schitterend zijn en sluiten perfect aan bij het gevoel dat jij wil uitstralen. Een ding weet je zeker: dankzij de wedding box loop je ontspannen naar de liefde van je leven toe om het jawoord te geven.

Luxe producten

Naast de luxe bridal boxen vind je losse producten op de website zoals een fluwelen ringendoosje, notitieboekje en vowsboekje. De exclusieve producten zijn perfect te matchen met elkaar waardoor alles op jouw trouwerij één geheel is. Kies de kleur die perfect aansluit bij jouw bruiloft. Het zachtroze ringendoosje staat bijvoorbeeld prachtig bij het suède gastenboek en vowsboekje in dezelfde kleurtint.

Styling essentials

Creëer dezelfde sfeer van jouw idyllische bruiloft bij je bruidsfotoshoot met onze styling boxes. Maak bijvoorbeeld mooie foto’s voor de uitnodiging en kleed de shoot aan met dinerkaarsen en zijden lint. Of maak een flatlay van de inhoud van de box en geef je volgers op Instagram alvast een sneak peek wat ze kunnen verwachten op jouw grote dag.

Giftbox

Bridal Lxry Boxes is er niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw gasten. Verras ze met een gepersonaliseerde gift box zodra ze arriveren op de hotelkamer van jullie trouwlocatie in Italië. Op de website staat stap voor stap uitgelegd hoe jouw gepersonaliseerde gift box tot stand komt. Je gasten weten niet wat ze zien.