Een all-inclusive Luxury & Intimate wedding celebration


Een unieke ervaring voor koppels die verlangen naar een luxe bruiloft in een rijkelijk gedecoreerde setting.

Wij bieden een all-inclusive luxe huwelijksdag aan met de top van Nederlandse huwelijksleveranciers op een droomlocatie, uitgebreid huwelijksdiner, weddingplanner & stylist, fotograaf, bloemen, HMUA, trouwambtenaar, prachtig drukwerk en live muziek voor een vaste prijs maar volledig maatwerk!

The Wedding Celebrations:

Elopement

Bij het elopment pakket trouw je met z’n tweeën. Indien gewenst kunnen jullie ook getuigen of ouders uitnodigen (max 6 personen). Wij zorgen voor een prachtige intieme huwelijkssetting met trouwambtenaar, heerlijke champagne, uitgebreide fotoshoot en een heerlijk avondvullend diner in knusse setting met live muziek. Jullie sluiten de dag af in de bruidssuite van Parc Broekhuizen en genieten de volgende dag van een heerlijk champagne ontbijt.

Een all-inclusive huwelijksdag voor twee personen € 11.500

Intimate & Luxury

Het Intimate & Luxury pakket is geschikt voor maximaal 25 personen in een ultra luxe setting. Een waanzinnige ceremonie met live muziek, champagne toost, bruidstaart en heerlijk avondvullend diner en dit alles in een prachtig gestylde setting. Jullie sluiten de huwelijksdag af in de bruidssuite van Parc Broekhuizen en genieten de volgende dag van een heerlijk champagne ontbijt.

Verschillende uitbreidingsmogelijkheden!

Een all-inclusieve huwelijksdag voor 25 personen € 22.500

Lovely Friends

Het Lovely Friends pakket is geschikt voor maximaal 40 personen en gelijk aan het Intimate & Luxury pakket. Een mooie setting als je net wat meer gasten wilt uitnodigen en bovendien wordt de gehele wedding ook vastgelegd op een sprankelende highlight film verzorgd door Bruidbeeld.

Een all-inclusive huwelijksdag voor 40 personen € 28.500