De professionele eventplanner tovert
elke gelegenheid om tot een exclusief feest.

Maak direct een afspraak

Events


Jouw eventplanner voor exclusieve feesten en evenementen

Geef een feest dat zelfs jouw stoutste dromen overtreft. Eventplanner Shirley Pisano helpt. Zij organiseert al jaren de meest exclusieve bruiloften wereldwijd. Haar ervaring en netwerk zet ze nu ook in voor het plannen van privé- en corporate events. Of je nu een 21-diner geeft of een genderrevealparty.

“Ik zat nooit twee keer hetzelfde feest neer. Mijn handtekening is een uniek en exclusief evenement dat iedereen versteld doet staan en waarover nog lang wordt nagepraat” Shirley Pisano, Bloom Wedding & Events

Een luxe feest op maat

Er komt veel op je af bij het organiseren van een bijzonder evenement. Of het nu gaat om een knusse kraamborrel, een sensationele sweet sixteen of een corporate event. Door het enorme aanbod kan de organisatie een enorme chaos worden. Shirley weet na twee woorden wat jij voor ogen hebt en zet haar enorme netwerk van vakspecialisten in om jouw wensen te vervullen. Zo beleef jij zonder stress het exclusieve feest van je dromen.

Eventplanner Shirley Pisano designt jouw evenement

Bloom Wedding & Events regelt alles tot in de puntjes. Shirley is een perfectionist pur sang en tekent alles uit: van bijpassend tafellinnen tot de kleding van de bediening. Vervolgens worden aal wensen in de allerhoogste kwaliteit op maat gemaakt. Ieder feest is maatwerk. Zo passen de kleinste details bij het thema dat je voor ogen had: van het bestek op tafel tot het strikje van de ober.

Een topbeleving voor 30 tot 3.000 gasten

De omvang van het feest dat je voor ogen hebt, is niet zo van belang. Of het nu gaat om een knus gezelschap met dertig genodigden of een festivalsetting voor duizenden. Shirley zorgt dat iedereen met een glimlach naar huis vertrekt. Ze is een trendsetter, geen volger. Ze zet een bijzondere en exclusieve sfeer neer, waarin jij het stralende middelpunt bent. Over jouw evenement wordt gegarandeerd nog lang nagepraat.

Jouw verloving, 21-diner of gouden huwelijksfeest of personeelsfeest wordt een dag voor in de boeken met behulp van eventplanner Bloom Wedding & Events. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan shirley@bloom-events.nl