Bloom laat al je dromen
en wensen in vervulling gaan...

Neem contact op

Weddings


Weddingplanner Bloom Wedding heeft ruim 130 bruidsparen geholpen bij de begeleiding van hun bruiloft. In het portfolio treffen jullie een kleine selectie van die weddings aan. De gepubliceerde foto’s op deze website zijn met toestemming van de bruidsparen geplaatst.


Magische winter wedding

Trouwen in de winter is zo romantisch! Rebecca & Michael trouwden op 2-2-2020 en hadden een fantastische dag met de mooiste voorjaarsbloemen en te gekke optredens van bekende artiesten!

Bekijk bruiloft

Ja-woord op een klif in Portugal

Beeld je eens in dat je samen met je geliefde op een prachtige klif staat, uitkijkend over de Atlantische oceaan, omringd door jullie dierbare familie en vrienden. Eline & Nick trouwden op één van de beroemdste kliffen van Portugal.

Bekijk bruiloft

Multiculturele bruiloft op kasteel

De multiculturele bruiloft van Lisa en Faisal vond plaats op een sprookjesachtig kasteel. Bloom mocht de aankleding van deze prachtige bruiloft verzorgen.

Bekijk bruiloft

Trouwen op de mooiste privé locatie

Een prachtig huwelijk in je eigen achtertuin met sfeervolle styling, heerlijke bourgondische inslag en Brabantse gezelligheid.

Bekijk bruiloft


Luxe huwelijksweekend op een kasteel

Huwelijksweekend in de tuinen van het prachtige Kasteel van Gemert. Een huwelijksceremonie aan het water, borrelen in de kasteeltuinen en heerlijk dineren.

Bekijk bruiloft

Big Crazy Wedding

Bettina & Guillermo uit Texas (USA) hebben beiden Nederlandse roots en vierden dan ook hun prachtige huwelijk in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De beurs werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een sprookjesachtige tuin.

Credits: Isabel Hattink (Fotobelle)

Bekijk bruiloft


Droombruiloft in Italië, Umbrië

Een weekendbruiloft in het magische Italië. Een intieme en emotionele ceremonie, sfeervol diner met een fenomenaal uitzicht en een waanzinnig huwelijksfeest. Een weekend wat in het teken stond van de liefde.

Bekijk bruiloft

Trouwen in eigen tuin, Vinkeveen

Ruby en Max trouwden in de prachtige tuin van haar ouders aan de Vinkeveense plassen. Het feest werd gevierd bij de Harbour Club met optredens van fantastische artiesten.

Bekijk bruiloft

Luxe barn wedding, Zeeland

Olga en Tom uit Rusland trouwden in het samenzijn van een groot internationaal gezelschap op het prachtige landgoed van de ouders van de bruidegom in Domburg. De schuur werd omgetoverd tot een adembenemend sprookje voor het diner en knallend feest met band The Tour.

Bekijk bruiloft

Trouwen bij Kasteel De Hooge Vuursche

Rose en Patrick hebben hun huwelijksdag zelf georganiseerd met ondersteuning van Bloom Wedding. Door middel van diverse brainstormsessies werd hun huwelijk gepland en mochten wij ook de styling van hun dag verzorgen.

Bekijk bruiloft

Sfeervol trouwen bij Parc Broekhuizen

Jocelyn & Simon trouwden op een schitterend landgoed in Leersum. Een intieme en romantische dag met als afsluiting een knallende feestavond in het Koetshuis met band Session!

Bekijk bruiloft

Bruiloft in de tuinen van Kasteel Keukenhof

K&D trouwden in een heel intiem gezelschap in de prachtige tuinen van Kasteel Keukenhof. Het team van Bloom verzorgde deze dag tot in de puntjes. Vanwege de privacy van het bruidspaar worden enkel foto’s van styling en sfeer getoond.

Bekijk bruiloft

Trouwen in Spaanse finca, Alicante

In mei ’18 vond de eerste bruiloft van het seizoen plaats en wat voor één! Bruiloftsgasten werden met een privé vliegtuig naar Spanje gevlogen en een weekend culinair in de watten gelegd door sterrenkok Mario Ridder van Joelia uit Rotterdam. Vanuit Nederland werden de mooiste bloemen naar Spanje getransporteerd waar de Spaanse Finca werd omgetoverd tot een sprookje!

Bekijk bruiloft

Luxe tuinbruiloft in Wassenaar

Een loopbrug over het zwembad, een muur vol bloemen en een op maat gemaakte gin tonic bar zijn slechts enkele elementen van dit fantastische huwelijk in de tuin van het ouderlijk huis van de bruid in Wassenaar.

Bekijk bruiloft

Hollywood Glam Wedding

Een schitterend huwelijk in het Wereldmuseum Rotterdam met fantastisch ballonnen plafond van ruim 8000 ballonnen, veren en heel veel bloemen. Na het diner werden alle gasten uitgenodigd aan boord van de Grace Kelly voor een spetterend feest.

Bekijk bruiloft

Exclusieve bruiloft in het Waldorf Astoria Hotel Amsterdam

Jena en Robin gaven elkaar het ja-woord in het prachtige Waldorf Astoria in Amsterdam. Een internationale bruiloft boordevol styling en prachtige details. [sept ’17]

Bekijk bruiloft

Luxe bruiloft in Pulitzer & Scheepvaartmuseum

Helena & Shèrkènt pakten voor hun luxe bruiloft in Amsterdam groots uit met fantastische mooie en exclusieve locaties. Helena droeg een prachtige jurk van Vera Wang. We waren te gast bij het Pulitzer Hotel voor de borrel en het diner en feest vond plaats op het Open Pleyn van het Scheepvaartmuseum. [juni 2017]

Bekijk bruiloft

Destination wedding in Italië

Voor Suzanne en Maikel waren we op zoek naar een prachtige locatie in Nederland. Die vonden we, maar Suzanne kon het idee van een bruiloft in het buitenland niet loslaten. Wij selecteerden een schitterende locatie in Italië. Ze werden verliefd op het land en op hun droomlocatie nabij Cattolica. [mei 2017]

Bekijk bruiloft

American Dream Wedding

American Dream Wedding

American dream wedding full of details for this lovely couple from New York.

Bekijk bruiloft