Ja-woord op een klif in Portugal

Eline & Nick

Ja-woord op een klif in Portugal

Eline & Nick hadden voor hun destination wedding een aantal verschillende landen in gedachten maar waar hun hartje sneller van ging kloppen was de prachtige zuid kust van Portugal. Samen bezochten we maanden voor hun bruiloft een aantal verschillende locaties maar de eerste locatie die ze bezochten was gelijk hun droomlocatie. Hier zouden ze hun bruiloft gaan vieren met hun familie en vrienden. Vlakbij het resort lag de beroemde klif waar ze elkaar het ja-woord wilde geven. In september 2019 was het zover en kwamen de gasten al vroeg aan op het vliegveld van Farao. Het team van Bloom wachtte de gasten op en met een luxe touringcar werden de gasten vervoerd naar destination unkown. Niemand wist namelijk waar de bruiloft zou gaan plaatsvinden en wat het programma voor het weekend was. Een weekend vol gave verrassingen!

Lees meer

Reactie van het bruidspaar

Lieve Shirley,

We willen je bedanken voor al je hulp en advies tijdens de voorbereiding van ons huwelijk. Mede dankzij jou hebben we er een ontzettend mooi weekend van kunnen maken waar we met trots op terug kijken.

We hebben ons erg prettig bij je gevoeld en hebben kunnen vertrouwen op je professionaliteit en creativiteit. Dat was voor osn een heel fijn gevoel.

Bedankt dat je de mooiste dag van ons leven nog wat mooier hebt gemaakt!

We wensen je veel geluk en succes in de toekomst.

Liefs, Eline & Nick