Luxe bruiloft in Pulitzer & Scheepvaartmuseum

Helena & Shèrkènt

Luxe bruiloft in Pulitzer hotel 

Helena & Shèrkènt pakten voor hun luxe bruiloft in Amsterdam groots uit met fantastische mooie en exclusieve locaties. Helena zelf schitterde in haar prachtige jurk van Vera Wang en ook de gasten waren prachtig gekleed volgens de dresscode Black Tie. Met maar liefst drie verschillende locaties en heel veel styling en details was dit een huwelijk een hele mooie uitdaging. We waren te gast bij het Pulitzer Hotel voor de borrel en daarna werden de gasten met rondvaartboten vervoerd naar het Scheepvaartmuseum waar op het indrukwekkende Open Pleyn het diner en feest plaatsvond. We zijn trots op dit gave resultaat.

Fotocredits: Alexandra Vonk Fotografie & Sassen Verstraaten

Lees meer

Reactie van het bruidspaar

Wij trouwden na een voorbereiding van anderhalf jaar luxueus op een zaterdag in het centrum van Amsterdam, op drie verschillende locaties met veel internationale gasten.

Shirley heeft vanaf het begin een inspirerende, dynamische kracht achter de organisatie van onze bruiloft te weeg gebracht. Ze dacht met eindeloos geduld uiterst creatief mee, over alle grote lijnen en alle details en was daarvoor altijd beschikbaar. De uitvoering heeft ze tot in de puntjes geregeld, we hebben op de dag zelf nergens naar om gekeken omdat Shirley en het BLOOM team alles perfect had gecoördineerd. Shirley is zeer professioneel, zonder dat ze voorbij gaat aan de intimiteit die zij van zo dichtbij meemaakt. Haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid legde de cruciale basis voor het vertrouwen dat gedurende de voorbereiding onmisbaar was. Onze bruiloft heeft alles waar we op hadden gehoopt en al onze verwachtingen overtroffen, hetgeen absoluut onmogelijk zou zijn geweest zonder Shirley en BLOOM Wedding.

Helena & Shèrkènt