Droomhuwelijk in Florence, Italië Part 1

Tara & Beau

Tara en Beau leerde ik kennen in 2018 en  zij hadden eerst het idee om in de sneeuw te trouwen. Daarna begon het te kriebelen om hun huwelijk te vieren aan het Como meer in Italië. Hier bezochten we samen verschillende prachtige locaties maar beiden hadden een voorkeur voor een andere locatie. Dus vervolgden we de zoektocht naar de perfecte droomlocatie die we vonden in Florence. Het prachtige Il Salviatino met een magisch uitzicht over de stad.

Op de eerste dag werden de gasten verrast met een ontspannen stadswandeling waar met leuke tussenstops werd genoten van de beste locale tentjes voor koffie, het heerlijkste ijs en mochten ze de door het bruidspaar zelf gemaakte huisparfum ophalen bij Aqua Flor. (part 1)

De dag erna vond de bruiloft plaats bij Il Salviatino met een ceremonie in de historische tuinen, diner met uitzicht over de stad en een spetterende feest met fantastisch vuurwerk. Wat een prachtige dagen! Kijk mee en laat je inspireren voor jouw droombruiloft in Florence. (part 2)

Photo’s: Jeroen Noordzij Photography