Trouwen in eigen tuin, Vinkeveen

Ruby & Maxim

Bruiloft in eigen tuin

Ruby en Maxim trouwden eind augustus in de achtertuin van de ouders van de bruid. De tent werd aangekleed met twee prachtige tenten voor de ceremonie en de borrel. Beide tenten werden stijlvol aangekleed met enorm veel bloemen en ook de trap waar de bruid haar entree mocht maken werd van boven tot beneden voorzien van de mooiste bloemen.

Trouwambtenaar en zangeres Angela Groothuizen verzorgde de complete ceremonie en de catering werd door Van der Loo Events uitmuntend verzorgd. Harpist Remy van Kesteren verzorgde een verrassingsoptreden voor het bruidspaar.

Het tweede gedeelte van de dag vond plaats bij de Harbour Club waar het event centre voor deze gelegenheid compleet werd omgetoverd tot een sprookje. Bloom Wedding & Van der Loo Events hebben samengewerkt om dit prachtige sprookje tot werkelijkheid te brengen. Van een enorme bloemenwand bij de entree tot de totale wandbekleding en ballonnen plafond aan toe. Spetterende optredens van onder meer Glennis Grace, Wolter Kroes en Lange Frans waren het hoogtepunt van de avond.

Een prachtig huwelijk dat we binnen 5 maanden in elkaar hebben gezet en waar we enorm trots op zijn.

Lees meer

Reactie van het bruidspaar

Hi Shirley,

We willen je zooo vreselijk bedanken. Wauw wat hebben we genoten zeg, zijn nog zo aan het nagenieten. Heel erg bedankt voor de mooiste dag uit ons leven.

Ruby & Max