Styling Bruiloft


Bloom Wedding & Events is gespecialiseerd in de complete styling van exclusieve huwelijken. Voor ieder bruidspaar ontwerpen wij een unieke stylingconcept en voeren dit door in alle elementen van jullie bruiloft. Onze stijl is luxe, zacht, romantisch, persoonlijk, oog voor detail.

Indien gewenst maken wij 3d tekeningen op maat zodat jullie precies kunnen zien hoe jullie styling eruit komt te zien. In combinatie met mooie stofstalen voor tafellinnen, kaarsen en drukwerk zorgen wij voor een compleet en uniek plaatje.

Bloom Wedding biedt voor ieder bruidspaar verschillende opties voor de styling. Het is dan ook zeker mogelijk om ons alleen voor de styling of ontwerp van jullie drukwerk in te zetten.

Styling Exclusief

Complete styling op maat. In persoonlijke gesprekken bespreken we samen hoe de uitstraling van jullie grote dag mag zijn. Wij maken een compleet stylingsconcept op maat, verzorgen de inhuur en coördinatie van alle materialen, doen de op- en de afbouw en ontzorgen jullie compleet op het gebied van de styling.

Meer weten?

Online Stylingsadvies

Ben je op zoek naar advies voor de styling van je bruiloft, een mooi stylingsconcept en handvaten om zelf de styling van je bruiloft te verzorgen? Bloom Wedding biedt toffe online stylingsadvies pakketten voor klein tot groot advies op maat.

Trouwkaarten

Studio Bloom ontwerpt de mooiste trouwkaarten geheel passend bij de styling van jullie dag. Omdat we voor onze bruidsparen de organisatie en styling vaak combineren bieden we vanaf 2021 ook het ontwerp van jullie huwelijksdrukwerk aan. Op deze manier wordt de complete styling nog verder doorgevoerd.