Je bruiloft tot in de puntjes verzorgd op iedere
locatie met een decoratie die bij jullie past

Bekijk portfolio

Styling Exclusief


Een bruiloft die tot in de puntjes klopt, is er een om nog lang over na te praten. Bloom Wedding & Events weet door jarenlange ervaring precies hoe een huwelijk in stijl georganiseerd kan worden.

Een bruiloft is meer compleet wanneer je op iedere locatie herkenbare stijlelementen terug ziet komen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Ook een op maat gemaakt trouwlogo geeft een extra boost aan de bruiloft. Je gebruikt het in de trouwkaart, naamkaartjes wanneer je aan tafelschikking wilt doen, bedankkaartjes en bijvoorbeeld op de loper tijdens de ceremonie.

Wedding Design

Bloom Wedding & Events is gespecialiseerd in de styling van huwelijken. We creëren een wedding design dat reflecteert aan jullie persoonlijkheden, kleuren en stijl. De visie voor jullie dag wordt in kaart gebracht met onze creatieve inbreng en jullie verhaal wordt verteld met ieder visueel detail. De uitnodigingen, lettertype, tafellinnen, stoelen, soort bloemen, bruidstaart en de kleinste details worden zorgvuldig uitgedacht en geselecteerd.

Wanneer een bruiloft van top tot teen klopt, zal je merken dat jullie je op iedere plek op het gemak voelen en dat jullie gasten onder de indruk zijn van de samenhang en uitstraling van de bruiloft. Kortom, een goed gestylde bruiloft geeft veel rust en slaat hoge ogen.

Visuals

De styling van jullie bruiloft wordt door ons team van specialisten perfect in beeld gebracht met unieke en handgemaakte 3D visuals. Op deze manier komt de styling van jullie dag echt tot leven.

Bloom Wedding & Events levert:

  • Professionele bruiloft styling
  • Uniek styling concept op maat
  • Passende aankleding bij het gekozen thema
  • Volledige uitvoering van de styling op de locatie
  • Afstemming van meubilair, bloemwerk, verlichting en accessoires
  • Keuze drukwerk
  • Genomineerd Wedding Stylist 2016/2017

Kosten

Voor ieder bruidspaar ontwerpen wij graag een styling op maat. Wij vinden het belangrijk dat de styling van jullie bruiloft echt past bij wie jullie zijn en daarin uniek is. Wij nemen daarom de tijd om jullie goed te leren kennen en alle elementen voor de aankleding worden zeer zorgvuldig geselecteerd.  Indien wij het wedding design voor jullie verzorgen worden alle zaken die daarop betrekking hebben door ons verzorgd. De kosten voor het inschakelen van Bloom Wedding & Events als Wedding Designer beginnen bij € 3.250 inclusief BTW, exclusief materiaal en bloemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons direct op +31 6 15077180.

Nominatie Wedding Stylist 2016/2017

Tijdens de Dutch Wedding Awards in 2015 ontving Bloom Wedding & Events een eervolle vermelding als weddingstylist. Voor 2016/2017 zijn wij genomineerd voor Wedding Stylist van het jaar. De vakjury omschreef Bloom Wedding & Events als volgt:

“Een succesvolle styling, kan vergeleken worden met een mooi culinair gerecht. Alle losse ingrediënten hebben hun eigen karakteristieken. Door deze op de juiste manier samen te brengen en goed op elkaar af te stemmen, ontstaat de ultieme smaakbeleving. Bloom Wedding & Events heeft dit in de vingers. Het bedrijf ademt professionaliteit en ondernemerschap uit.

Bloom Wedding & Events heeft een bewust ontwerpproces op basis van de wensen van de klant, een sterke storytelling en een enthousiast team die dit met plezier doet.”

Meer weten?

Lees de ervaringen van bruidsparen die Bloom Wedding & Events hebben ingeschakeld als wedding styliste, bekijk een overzicht van de georganiseerde inspiratie shoots of wil je weten wat de kosten zijn voor styling in combinatie met het ceremoniemeesterschap? Neem dan contact met ons op. Wij informeren jullie graag over de verschillende mogelijkheden.