Corona


De afgelopen maanden staat de hele wereld op zijn kop. We worden beperkt in onze vrijheid en moeten afstand houden van de mensen die we zo lief hebben.

Jullie zouden dit jaar gaan trouwen maar door de Corona ontwikkelingen is alles ontzettend onzeker geworden en kan die droombruiloft niet meer op dezelfde manier plaatsvinden. Wij begrijpen dat dit ontzettend lastig en verdrietig is.

Gelukkig wordt er steeds meer mogelijk en vanaf 1 juli 2020 mogen we bruiloften vieren met 100 personen. Let wel, dit is voor gasten en personeel samen. Dit biedt zeker goede mogelijkheden, maar de anderhalve meter afstand moet voorlopig nog wel in acht worden genomen en kan wat creativiteit vergen.

Hebben jullie een speciale datum uitgekozen voor jullie bruiloft? Wellicht een kinderwens of dierbaren die er volgend jaar mogelijk niet meer kunnen zijn?

We kunnen ons voorstellen dat jullie je bruiloft wel graag door laten gaan!

Change of plans

Twijfelen jullie of je de bruiloft moet verplaatsen of wil je de bruiloft laten doorgaan maar heb je geen idee waar je rekening mee moet houden? In deze tijden is het namelijk nog belangrijker om goed te communiceren met gasten en leveranciers.

Overweeg je om de bruiloft te verzetten naar de herfst of winter en heb je hulp nodig om alles om te zetten of wil je een te gek stylingconcept om die mooie winterbruiloft te visualiseren?

Wil je juist nu de liefde vieren maar heb je geen idee hoe je dit het beste kan aanpakken en hoe een 1,5 meter bruiloft er dan uit zou kunnen zien.

Er zijn nog tal van mogelijkheden om een hele mooie bruiloft te vieren, juist in deze periode!

Intiem trouwen

Bedenk dat je ook dit jaar een huwelijksceremonie, borrel en mooi avondvullend diner kunt doen met een spetterend feest in 2021! Wellicht op jullie 1-jarig huwelijksjubileum.

We helpen je heel graag met het uitdenken van de mogelijkheden en jullie droomdag in het ‘nieuwe trouwen’ te verwezenlijken.

Protocol

Binnen de trouwbranche zijn de handen ineengeslagen en is een mooi protocol uitgewerkt met leuke en goede tips om nu jullie bruiloft te vieren. Dit inspirerende document boordevol tips kan je downloaden via ‘Inspiratiedocument trouwbranche | een voorzet tot een protocol | 12 mei 2020‘ en zal regelmatig worden ge-updated op het moment dat de overheid de maatregelen aanpast of versoepeld.

Meer weten?

Kunnen we jullie ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken. Ons specialisme is maatwerk en we kijken dan ook graag hoe we jullie het beste kunnen helpen.