Bloom laat al je dromen
en wensen in vervulling gaan...

Ja, vertel me meer

Weddings


Bloom Wedding & Events is gespecialiseerd in de volledige organisatie en styling van exclusieve huwelijken op maat. Voor ieder bruidspaar ontwerpen wij een unieke belevenis op basis van jullie wensen en voeren dit door in alle elementen van jullie bruiloft. Onze stijl is luxe, zacht, romantisch, persoonlijk, oog voor detail en een altijd prachtige afgestemde styling.

Weddingplanner A-Z

Weddingplanner Bloom Wedding & Events verzekert je van de dag van je dromen om altijd te herinneren. Alle voorbereiding wordt speciaal voor jullie uit handen genomen voor optimaal huwelijksplezier.

Meer over Weddingplanner

Styling door Bloom Wedding & Events

Een bruiloft die tot in de puntjes klopt, is er een om nog lang over na te praten. Bloom Wedding & Events weet door jarenlange ervaring precies hoe een huwelijk in stijl georganiseerd kan worden.

Meer over Styling

Trouwadviesgesprek

Wil je dolgraag je eigen bruiloft plannen maar weet je niet waar je moet beginnen? Tijdens een persoonlijk trouwadviesgesprek krijg je van een ervaren weddingplanner de  beste tips en adviezen om jouw bruiloft onvergetelijk te maken.

Meer over Trouwadviesgesprek

Destination weddings

Een bruiloft in een authentiek middeleeuws kasteel in Frankrijk, tussen de olijfbomen dinerend in Italië, op een strand met de wind door je haren aan de Caribische zee of het jawoord geven op een van de bekendste plekken ter wereld: de Chinese muur, het Empire State Building of de Eiffeltoren. Bloom Wedding heeft overal contacten voor de mooiste bruiloften.

Meer over Destination weddings

Workshops en coaching

Word nog beter in jouw vak als weddingplanner of styliste. Werk vlekkeloos samen met de trouwfotograaf en style de prachtigste bruiloften. Schrijf je in voor de stylingworkshop speciaal voor weddingplanners en stylisten of meld je aan voor one-on-one coaching.

Meer over Workshops