Bloom laat al je dromen
en wensen in vervulling gaan...

Ja, vertel me meer

Masterclass & Coaching


Weddingplanner en styliste Shirley Pisano van Bloom Wedding & Events organiseert exclusieve masterclasses op het gebied van Weddingplanning, Ondernemen & Styling. De masterclasses zijn zeer interactief en bieden handvatten om jouw business te laten groeien en te ontdekken.

Heb jij de droom om als weddingplanner of bruiloftstyliste aan de slag te gaan? Of ben je al een tijdje bezig, maar op zoek naar handvatten om bruidsparen te vinden, jouw business te vergroten of de beste styling te kunnen verzorgen? Vergroot het succes van jouw bedrijf!

De investering bedraagt € 449,- per masterclasses. Prijzen zijn exclusief BTW.

Masterclass voor weddingplanners

Sinds 2009 organiseert Bloom Wedding & Events de mooiste en luxe bruiloften in het hoge segment in binnen- en buitenland. Tevens mochten we de titel ‘Beste Weddingplanner van het jaar’ tot tweemaal toe in ontvangst nemen. Wil jij groeien als weddingplanner? Of heb jij als droom om ook luxe huwelijken te verzorgen en wil je daar alles over leren? In de masterclass voor weddingplanners komen de volgende punten aan bod:

 • Kerncompetenties weddingplanner
 • Valkuilen weddingplanner
 • Onderscheidend vermogen
 • Aantrekken van de juiste klanten
 • Time management
 • Branding & Imago
 • Marketing & Sales

Deze masterclass is bedoeld voor weddingplanners die al enige ervaring hebben met het vak. Ben je beginnend weddingplanner dan kan je de Masterclass ‘Hoe start ik als Weddingplanner’ volgen.

Masterclass ‘Hoe start ik als weddingplanner’

Wil jij aan de slag als weddingplanner en een vliegende start maken? Volg dan de masterclass ‘Hoe start ik als weddingplanner’. De masterclass bestaat uit een intensieve dag waar alle facetten van het vak, tips uit de praktijk alsmede het ondernemen worden besproken.

De masterclass is ook geschikt als je al een opleiding volgt/hebt gevolgd en net wat meer alle handvaten uit de praktijk wilt hebben om daarna als zelfstandige weddingplanner aan de slag te gaan.

De kosten van deze masterclass bedragen € 449,– ex BTW. In deze uitgebreide masterclass komen de volgende punten aan bod:

 • Kennismaking met de klant
 • Opstellen van offerte, overeenkomst en algemene voorwaarden
 • Aantrekken van de juiste klanten
 • Wat zijn de do’s and dont’s
 • Opstellen van actielijsten, budgettering, facturen
 • Prijsbepaling
 • Marketing
 • Opstarten van je eigen bureau

Coaching

Geef jij de voorkeur aan een 1 op 1 coaching?  Ben je beginnend weddingplanner en zoek je vooral hulp bij het neerzetten van je bedrijf of je branding? Wil je jouw specifieke doelgroep/niche ontwikkelen en heb je geen idee hoe je dat gaat doen? Of wil je onder begeleiding je bedrijf gaan runnen?

Coaching op maat helpt jou je doelen te bereiken.

Heb je interesse? Mail me dan op shirley@bloomwedding.nl of neem even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken en samen de datum te bepalen.

De kosten voor de coaching zijn bij € 95 exclusief BTW per uur met een minimale afname van 8 uur. Een coaching sessie van 2 uur heb je al voor € 349 ex BTW en voor 4 uur coaching zijn de kosten € 549 per uur. Een coaching is perfect als je graag 1 op 1 wilt werken aan je bedrijf en is altijd op korte termijn in te plannen.

Locatie

De masterclasses & coaching worden gegeven op mijn kantoor aan de Vlagtweddestraat 59 in Tilburg.

Aanmelden voor de masterclass

Wil je deelnemen aan de Masterclass? Super leuk! Stuur dan even een mailtje met je gegevens! De Masterclass gaat door bij minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via shirley@bloomwedding.nl

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes Shirley