Met hetzelfde gemak een
bijzondere bruiloft in het buitenland

Bekijk portfolio

Trouwen buitenland


Een bruiloft in een authentiek middeleeuws kasteel in Frankrijk, tussen de olijfbomen dinerend in Italië, op een strand met de wind door je haren aan de Caribische zee of het ja-woord geven op een van de bekendste plekken ter wereld: de Chinese muur, het Empire State Building of de Eiffeltoren.

Een weddingplanner is bij trouwen in het buitenland echt een must. De tegenslagen zullen namelijk groter zijn dan bij een binnenlandse bruiloft. Een weddingplanner weet hiermee om te gaan en het om te turnen tot iets positiefs. Er komt immers altijd meer kijken bij een bruiloft in het buitenland dan wanneer je het in eigen land viert.

Een weddingplanner is een must bij een bruiloft in het buitenland

Om ervoor te zorgen dat de huwelijksdag eenmaal daar vlekkeloos verloopt, neemt Bloom Wedding & Events contact op met belangrijke contacten in het buitenland die het papierwerk en de belangrijkste leveranciers kunnen regelen. Het is te risicovol om dit zelf, vanuit je woonkamer, aan te sturen.

Shirley Pisano, weddingplanner en eigenaresse van Bloom Wedding & Events gaat op voorhand bovendien altijd naar de locatie om research te doen. Een trouw- of feestlocatie kan er op de foto erg leuk uitzien, maar in het echt vreselijk tegenvallen. Wanneer alle cruciale zaken zoals hierboven beschreven zijn opgepakt, gaan jullie de trouwdag van je leven tegemoet.

Weddingplanner Bloom Wedding & Events levert:

  • Trouwen in het buitenland
  • Contact met buitenlandse topleveranciers
  • Toplocaties over de hele wereld
  • Een ontspannen gevoel ondanks de afstand

Meer weten?

Lees de ervaringen van bruidsparen die Bloom Wedding & Events hebben ingeschakeld als weddingplanner bij een bruiloft in het buitenland of neem contact met ons op.