Virtual Wedding Assistant


Ga je binnenkort trouwen en weet je niet goed waar je moet beginnen, waar je op moet letten, hoe je de juiste leveranciers vindt of hoe je alles mooi passend in een thema verzorgd?

Een weddingplanner inhuren kan voor sommige stellen nog net een te grote stap zijn maar wat dacht je van een virtual wedding assistent?

Een virtual wedding assistent helpt jullie online op weg om die droombruiloft echt te realiseren. Hoe jullie de virtual assistent inzetten, bepaal je helemaal zelf en is echt afhankelijk van jullie behoeftes.

We plannen jullie bruiloft volledige online via Zoom en de speciaal ontwikkelde planningstool voor je bruiloft. Hierdoor werken we efficiënt aan jullie bruiloft en kunnen jullie onze expertise inzetten waar jullie dat het meest nodig hebben.

Waar schakelen jullie de virtual assistant voor in?

 • Het selecteren van de mooiste trouwlocaties
 • Het aandragen van betrouwbare leveranciers
 • Opstellen van een handige to do lijst
 • Opstellen van een realistische begroting voor de bruiloft
 • Contractuele afspraken afstemmen met leveranciers
 • Bijhouden van de betalingen
 • Ontwerp en realisatie van je drukwerk voor je bruiloft
 • Ontwerp van een stylingsconcept voor het huwelijk
 • Bijhouden van de RSVP’s en het contact met de gasten
 • Opstellen van een goed draaiboek
 • Online advies van ervaren weddingplanner

Voor wie is een virtual wedding assistent bedoeld?

Zijn jullie erg druk met werk of zie je door de bomen het bos niet meer? Een virtual assistent helpt jullie gericht bij de organisatie van de bruiloft. Je bespaart de kosten voor het inhuren van een weddingplanner die de volledige organisatie voor je uit handen neemt, maar kan wel gebruik maken van de kennis en kunde.

Wil je liever onbeperkt advies en volledig worden geholpen bij de organisatie van jullie droombruiloft dan adviseren wij je om eens te kijken bij onze service van weddingplanner.

Online planningstool

Inzicht in de voorbereidingen vinden wij erg belangrijk en daarom werken wij met een speciaal ontwikkelde online planningstool voor jullie bruiloft. In de planningstool kan je de volledige voorbereiding bijhouden zoals de begroting, acties, compleet overzicht van de leveranciers inclusief afspraken, offertes en facturen. Daarnaast kan je ook precies bijhouden welke gasten voor welk onderdeel worden uitgenodigd, of ze aanwezig zijn en bepaalde dieetwensen hebben. Doe inspiratie op voor je bruiloft in de uitgebreide beeldbank en zet je uren in voor een stylingconcept met de Wauw factor!

Het gebruik van de handige online planningstool is inbegrepen bij de pakketten Basic en Premium. Wil je hier ook gebruik van maken met een strippenkaart? Dat is zeker mogelijk en de kosten hiervoor zijn € 20 per maand.

De online planningstool is handig in gebruik op je computer, telefoon of tablet. Zo heb je altijd de actuele informatie voorhanden.

Tarieven virtual assistant

We hebben drie pakketten samengesteld om de ondersteuning te kunnen bieden die bij jullie past.

Basic

Per maand hebben jullie 4 uur ter beschikking voor de organisatie van jullie bruiloft. Jullie mogen de virtual assistent inzetten voor alle werkzaamheden die horen bij de organisatie van een bruiloft. Jullie kiezen er zelf voor om ons 1 maand of langer in te huren.

Kosten € 280 p/m inclusief online planningstool

 

Premium

Wil je de virtual assistent wat meer taken geven of heb je meer ondersteuning nodig in de planning van je bruiloft? Het pakket Premium geeft jullie iedere maand maar liefst 8 uur een assistente ter beschikking. Jullie kiezen er zelf voor om ons 1 maand of langer in te huren.

Kosten € 550 p/m inclusief online planningstool

 

Strippenkaart

Speciaal voor de bruidsparen die alle vrijheid willen bij de organisatie, hebben we de strippenkaart. De strippenkaart bestaat uit 12 uur en is per los uur inzetbaar. Deze strippenkaart heeft een geldigheid van 4 maanden.

Kosten € 799

Contact

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken? Graag vertel ik je meer over mijn werkzaamheden en hoe ik jullie kan helpen bij de organisatie van jullie bruiloft. Laat je gegevens hieronder achter en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op.