De dag van je dromen om voor
altijd te herinneren met Bloom Wedding

Bekijk portfolio

Weddingplanner


Weddingplanner Bloom Wedding & Events verzekert je van de dag van je dromen om altijd te herinneren. Alle voorbereiding wordt speciaal voor jullie uit handen genomen voor optimaal huwelijksplezier.

De huwelijksdag van jullie dromen kan veel tijd vergen in de voorbereiding. Een reden om voor een weddingplanner te kiezen. Weddingplanner Bloom Wedding organiseert ontspannen bruiloften naar wens. Door een totaalpakket te bieden waar diverse verrassingselementen en terugkerende stijlaspecten in verwerkt zijn, wordt een bijzondere dag neergezet waar nog lang over nagepraat wordt.

Kennismaking met de weddingplanner

Na een eerste ontmoeting worden jullie dromen en wensen doorgenomen. We kiezen topleveranciers die bij jullie stijl en budget passen. Als gediplomeerd weddingplanner is Shirley Pisano, eigenaresse van Bloom Wedding & Events, de contactpersoon naar de leveranciers en beoordeelt en onderhandelt zij over de voorstellen. Ook heeft Bloom Wedding & Events goede contacten met diverse trouwlocaties door heel Nederland voor een prachtig totaalplaatje.

Styling en planning tot in de puntjes

Samen maken we een stylingplan en voor een vlekkeloos huwelijk wordt er een gedetailleerd draaiboek gemaakt, zoals het huwelijk van Nicole & Tim. Zo verlopen de hoofdlijnen tijdens jullie dag vlekkeloos. Jullie bruiloft wordt tot in de puntjes verzorgd, met besparing van tijd en stress door een ontspannen voorbereiding.

Weddingplanner Bloom Wedding & Events levert:

  • Maatwerk: een persoonlijke bruiloft
  • Aankleding en styling van de bruiloft
  • Top trouwlocaties
  • Kennis van de markt
  • Een totaalplaatje met meerdere verrassingselementen
  • Een overtreffing van de verwachtingen
  • Een onvergetelijke dag voor jullie en jullie gasten
  • Gespecialiseerd in huwelijken in eigen tuin
  • Een award winnende weddingplanner

Kosten

De planning van een huwelijk is maatwerk. Wij werken op basis van een uurtarief van € 125,– inclusief BTW. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we samen waar jullie onze expertise voor willen inzetten en hoeveel uren we hiervoor nodig hebben.

Beste Weddingplanner van het jaar 2015, 2016 & 2017

Bloom  Wedding & Events werd meerdere malen genomineerd tot beste weddingplanner van Nederland door de Dutch Wedding Awards, dè vakprijs voor trouwspecialisten in Nederland. In november 2015 werden wij voor de eerste keer  uitgeroepen tot beste weddingplanner van Nederland en in 2016/2017 mochten we deze titel prolongeren! De vakjury omschreef Bloom Wedding & Events als volgt:

 “Bloom Wedding & Events staat als een huis. Alles klopt van A tot Z in de onderneming van Shirley en komt daarmee betrouwbaar over voor bruidsparen. Wat Bloom Wedding & Events zeer goed doet is een duidelijke stijl neerzetten in haar communicatie en marketinguitingen. Bruidsparen kiezen echt voor haar brand. En een brand zijn als ondernemer is erg sterk. Ze durft ook duidelijke keuzes te maken en nee te zeggen. 

Dit is overduidelijk een heel professioneel bedrijf. Bloom Wedding & Events heeft er bewust voor gekozen zich aan de bovenkant van de bruidsmarkt te profileren.  Het bedrijf ademt passie, professionaliteit en ondernemerschap uit. Met de vele blogs en het geven van workshops over het vak, kan Bloom Wedding & Events gezien worden als een voorbeeld voor het weddingplanner vak.”

We zijn enorm trots en dankbaar dat wij deze titel mogen dragen.

Meer weten?

Lees de ervaringen van bruidsparen die Bloom Wedding & Events hebben ingeschakeld als weddingplanner of neem contact met ons op.