XMas


Rental

Tijdens de feestdagen genieten van een prachtig gedekte tafel met het mooiste linnen, bijpassende servetten, kaarsen en bloemen? Een hele zoektocht om alles mooi bij elkaar te zoeken? Dat hoeft niet meer want wij hebben voor jou 5 schitterende thema’s uitgewerkt die je van ons kunt huren om jouw kersttafel om te toveren tot een ware eye catcher!

Hieronder vind je 5 super toffe thema’s voor jouw schitterende kersttafel. Binnen het thema heb je de keuze voor verschillende soorten linnen, kaarsen en bloemwerk. Alles past binnen het concept dus je gaat nooit de mist in. Desgewenst verzorgen we ook bijpassende bloemen met onze vaste leverancier zodat je ook echt een compleet geheel krijgt. Kom je er niet uit? Bel even, dan helpen we je op weg.

Styling @home

Geniet je tijdens de feestdagen dit jaar thuis van een heerlijk diner van je favoriete (sterren)chef? Maak het plaatje dan helemaal compleet en laat ook je dinertafel stylen door een professional. Bloom komt graag bij je thuis en creëert een sfeervolle en complete dinertafel op maat!

Neem contact op per mail info@bloomwedding.nl en we maken voor jou een voorstel inclusief moodboard en offerte op maat!

Xmas Styling Bag voor slechts € 79

De basics om zelf een prachtige dinertafel samen te stellen vind je in de Xmas Styling Bag. Deze mooie stoffen tas bevat de mooiste items om jouw dinertafel voor altijd mooi aan te kleden, want deze mooie producten blijven van jou!

Nieuwsgierig? Kijk hieronder en bestel je Xmas Styling Bag vóór 1 december a.s.

Xmas Styling Bag

Heb je interesse in één van bovenstaande styling pakketten? Klik op het moodboard om de brochure en prijslijst te downloaden. Je bestelling ontvangen we graag per mail via info@bloomwedding.nl of vul onderstaand formulier in.

Let op: Oplage is beperkt dus wacht niet te lang. Bestellen is mogelijk tot 15 december 2020.